Вие сте тука

Светски ден на жртвите од сообраќајни незгоди

Едукативно предавање на РСБСП за учениците од АСУЦ "Боро Петрушевски" - Скопје и учениците од СУГС " Владо Тасевски"-Скопје по повод Светскиот ден на жртвите од сообраќајни незгоди, а со цел подигање на свеста  за последиците од сообраќајните незгоди.

 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media