Вие сте тука

"Секој ден да е безбеден" едукативни предавања

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата во соработка со ОСБСП на Општина Битола и претставници од Министерството за внатрешни работи, во рамките на кампањата за зголемување на безбедноста на децата во сообраќајот насловена како "Секој ден да е безбеден" одржаа едукативни предавања во OОУ "Гоце Делчев" во Општина Битола и ДСУ "Преродба" во Општина Долнени. На присутните ученици им беа презентирани сообраќајните правила и прописи кои што треба да ги почитуваат за нивно безбедно учество во сообраќајот.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media