Вие сте тука

Резултати од Регионалниот натпревар "Детски Семафор 2018"

Резултати од Регионалниот натпревар "Детски Семафор 2018", реализиран на 13.05.2018 година во ОУ "Војдан Чернодрински" општина Карпош. За дополнителни информации лице за контакт Ѓорѓи Панделиев тел. 076 485 064 или контакт мејл edukacija@rsbsp.org.mk.

ПрилогТежина
PDF icon Екипен пласман од град Скопје430.76 KB
PDF icon Аеродром527.91 KB
PDF icon Бутел473.68 KB
PDF icon Гази Баба500.93 KB
PDF icon Ѓорче Петров471.17 KB
PDF icon Карпош558.22 KB
PDF icon Кисела Вода588.57 KB
PDF icon Петровец372.25 KB
PDF icon Сарај372.43 KB
PDF icon Центар441.15 KB
PDF icon Чаир443.45 KB

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media