Вие сте тука

Резултати од Државниот натпревар "Детски Семафор" и СТКМ 2018

Резултати од Државниот натпревар "Детски Семафор" и СТКМ 2018, реализиран на 19.05.2018 година во ОУ "Војдан Чернодрински" општина Карпош. За дополнителни информации лице за контакт Ѓорѓи Панделиев тел. 076 485 064или контакт мејл edukacija@rsbsp.org.mk.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media