Вие сте тука

Работна средба со неформална група „На точак“

На барање на претставниците на неформалната група „На точак“, претседателот на РСБСП денес оствари работен состанок на кој што се дискутираше за формите, облиците и моделите на идна заедничка соработка. Соработката ќе се реализира во рамки на програмските активности на РСБСП, а ќе влијае за подигнување на безбедноста на велосипедистите во сообраќајот. Претседателот на РСБСП уште еднаш ја истакна посветеноста на РСБСП за подигнување на безбедноста во сообраќајот на сите ранливи категории и за промоција на велосипедизмот во Македонија.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media