Вие сте тука

Едукативен автобус - ООУ “Јохан Ханјнрих Песталоци“

Детскиот живот нема цена, вози внимателно - токму ова денес го порачаа децата од основното училиште Јохан Ханјнрих Песталоци од Скопје во рамки на "Едукативниот автобус" со кој се возеа и едуцираа за сообраќајот во главниот град. Имено, од денес овој интересен проект се спроведува со поддршка од ГОРСКА вода и секако нашите традиционални партнери АМСМ Членство и JSP Skopje (ЈСП Скопје).

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media