Вие сте тука

Сефедин Халити е роден 1969 во с. Доброште, општина Тетово.

По професиjа е дипломиран компјутерски инженер.

Работи во Министерство за Финансии, Управа за Јавни Приходи во Тетово.  

Член на РСБСП - втор мандат.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media