Вие сте тука

Сања Саздовска е родена 1980 година во Скопје.

По професија е дипломиран професор по физичка култура, магистар по медицински науки од областа на јавното здравство, докторант по медицински науки од областа на јавното здравство.

Вработена во Министерство за здравство.  

Член на РСБСП од 2015 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media