Вие сте тука

Ристо Манчев е роден 1981 година во  Струмица.

По професија е дипломиран економист, магистер по Високи Европски Студии. 

Член на РСБСП од 2011-2015 година.

Со одлука на РСБСП на 16.03.2015 година е именуван за Секретар на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата.

Е-пошта: risto.mancev@rsbsp.org.mk

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media