Вие сте тука

Небојша Томович е роден во 1957 год. во Куманово.

Вработен е во ЈП “Пазаришта” Куманово.

Член на РСБСП - втор мандат.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media