Вие сте тука

Мустафа Мандал е роден 1963 година во Скопје.

По професиjа е дипломиран шумарски инженер.

Работи во Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Македонија.  

Член на РСБСП - втор мандат.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media