Вие сте тука

Луме Адемоглу е роден 1965 година во општина Пласница.
По професија е дипломиран правник.
Вработен во ЈЗУ Здравствен дом - Македонски Брод.
Член на РСБСП - втор мандат.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media