Вие сте тука

Јетмир Алиу е роден 1976 година во Гостивар.

По професија е дипломиран сообраќаен инженер.

Вработен во општина Гостивар, одделение за сообраќај и патишта.  

Член на РСБСП од 2015 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media