Вие сте тука

Игорче Тодев е роден 1977 година во Велес.

По професија е дипломиран сообраќаен инженер.

Вработен во станица за технички преглед ЕМША ДООЕЛ, Неготино.  

Член на РСБСП од 2015 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media