Вие сте тука

Адем Јакупи е роден 01.09.1979 год. во Гостивар.

Дипломирал на Електротехничкиот Факултет – Скопје.

Работи како професор во средното техничко училиште во Гостивар.

Член на РСБСП – втор мандат.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media